Inkoopvoordeel voor maatschappelijke organisaties

Aon - reisverzekering

 

Goed voorbereid op reis deze zomer

 Onze verzekeringspartner Aon helpt u graag bij de voorbereiding van uw vakantie.

 Risico’s in binnen- en buitenland

Zeker wanneer u een vakantie naar het buitenland heeft geboekt, is het aan te raden een reisverzekering af te sluiten. Bepaalde risico’s zijn anders niet verzekerd. Maar ook als u het (nog) niet ziet zitten om ver van huis te gaan, kan voor een vakantie in Nederland een reis- en/of annuleringsverzekering zinvol zijn.

 5 sterren rating Aon reisverzekering

In de jaarlijkse ProductRating van onafhankelijk onderzoeksbureau Moneyview heeft de zowel de kort- als doorlopende reisverzekering van Aon de maximale score van 5 sterren ontvangen in de categorie 'Prijs'. Aon is de enige aanbieder die op beide producten deze maximale score kreeg. Voor deze ProductRating zijn 46 reisverzekeringen voor particulieren vergeleken.

 Voordeel voor de leden van Profit4mo

Als onderdeel van uw lidmaatschap, kunt u gebruik maken van het collectief aanbod van Aon Verzekeringen. Hiermee profiteren u en uw gezin van scherpe premies en uitgebreide dekkingen op bijvoorbeeld een reisverzekering. Benieuwd naar uw premie? Bereken deze op Profit4MO (aonverzekeringen.nl)

 

Op uwgidsvoorhetleven.nl/vakantie-en-vrije-tijd/ vindt u tips en informatie over bijvoorbeeld wat te doen bij het kwijtraken van uw bagage of bij autopech in het buitenland