Inkoopvoordeel voor maatschappelijke organisaties

Aon - Advies

 

 

De verzekeringscheck 

Door Henri Damen

 

Beste leden van Profit4MO,

Het is begrijpelijk dat verzekeringen niet de meest opwindende gespreksonderwerpen zijn. Toch is het van essentieel belang om regelmatig uw verzekeringen te herzien en te controleren of ze nog steeds voldoen aan de risico's die uw organisatie loopt. Daarom willen we u graag informeren over de voordelen van een verzekeringscheck, uitgevoerd door een risico-adviseur van Aon.

 

Allereerst, waarom is een verzekeringscheck belangrijk? Simpelweg omdat uw organisatie en de omgeving waarin deze opereert voortdurend in beweging zijn. Nieuwe risico's kunnen ontstaan, terwijl andere risico's afnemen. Ook kan het zijn dat uw huidige verzekeringen niet meer passen bij de actuele situatie en behoeften van uw organisatie. Met een verzekeringscheck krijgt u inzicht in de verzekeringsbehoeften van uw organisatie en kunt u eventuele hiaten of dubbel verzekeren identificeren.

 

Maar waarom zou u hiervoor een risico-adviseur van Aon moeten inschakelen? Ten eerste hebben wij de kennis en ervaring om u te helpen bij het identificeren van de risico's die uw organisatie loopt. Door middel van een grondige analyse van uw huidige verzekeringen en uw organisatie, kunnen wij u adviseren over hoe u uw verzekeringen het beste kunt afstemmen op uw behoeften. We werken samen met toonaangevende verzekeraars en hebben daardoor toegang tot verschillende verzekeringsoplossingen die passen bij uw organisatie.

 

Een ander voordeel van onze dienstverlening is dat wij onafhankelijk zijn. Dit betekent dat wij geen specifieke verzekeringsproducten of -aanbieders promoten. In plaats daarvan geven wij u een objectief en op maat gemaakt advies dat past bij uw organisatie en de risico's die u loopt.

 

Aon helpt met de verzekeringscheck

Concreet voert een risico-adviseur van Aon de volgende taken uit bij een verzekeringscheck:

 

1.       Analyse van de huidige dekking: De adviseur zal de huidige verzekeringspolissen van de organisatie grondig onderzoeken om te beoordelen of de dekkingen voldoende zijn en alle relevante risico's afdekken.

2.       Identificatie van hiaten in de dekking: Indien nodig kan de adviseur aanvullende dekkingen adviseren om eventuele hiaten in de dekking op te vullen en ervoor te zorgen dat de organisatie volledig is beschermd.

3.       Beoordeling van de verzekerde limieten: De adviseur zal de verzekerde limieten controleren en met de leden het gesprek aangaan om te beoordelen of deze voldoende zijn. Dit is belangrijk om te zorgen dat deze potentiële schadeclaims te dekken. Indien nodig kan de adviseur aanbevelen om de limieten te verhogen.

4.       Advies over premies: De risico-adviseur kan ook advies geven over de premies die de organisatie betaalt, en controleren of de organisatie niet onder- of oververzekerd is. Dit kan resulteren in een aanpassing van de dekking naar de werkelijke behoefte van de organisatie, wat kan leiden tot een verhoging of verlaging van de premie.

 

Door deze taken uit te voeren, kan een adviseur van Aon de organisatie helpen om hun risicomanagement te verbeteren en hun dekking te optimaliseren, wat bijdraagt aan het welzijn en de financiële stabiliteit van de organisatie.

 

Kortom, een verzekeringscheck kan u helpen bij het identificeren van hiaten in uw verzekeringen en ervoor zorgen dat u de juiste dekking heeft voor uw organisatie. Wilt u weten hoe wij u en uw organisatie kunnen helpen? Maak dan gerust een afspraak met onze adviseur via telefoonnummer 088 810 81 47 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Met vriendelijke groet,

Henri Damen 

 

ing. Henri (C.H.) Damen RIA  RVI+®

Account Executive Partner Specific Programs

 

m. +31(0)6 13817417 

e. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.