Inkoopvoordeel voor maatschappelijke organisaties

W&B consultants

Voordelen W&B Consultants
Het inschakelen van W&B Consultants heeft veel voordelen:

Allereerst bespaart W&B Consultants u en uw leden bij het zoeken naar en aanvragen van subsidie kostbare tijd, die u beter aan uw  core business kunt besteden.

 

W&B Consultants denkt mee bij het ontwikkelen van uw plannen teneinde een zo groot mogelijke slagingskans bij het aanvragen van subsidies te krijgen. Zij hebben een uitgebreide kennis van de subsidiemarkt en de daarbij behorende mogelijkheden. Daardoor zijn zij bijvoorbeeld in staat meerdere subsidieaanvragen in te dienen om ervoor te zorgen dat uw project de financiële steun krijgt die het verdient. Zij zoeken altijd naar combinaties van subsidies die met elkaar kunnen cumuleren. Hierbij letten zij ook op de investeringskans.

 

W&B Consultants heeft goede contacten met particuliere fondsen en subsidiegevers. 

De sterke kracht van W&B Consultants is de persoonlijke manier van werken. Niet alleen maken zij duidelijke, heldere afspraken met u, maar W&B Consultants houdt de lijnen met zowel u als de subsidieverstrekker kort. Daardoor kunnen zij snel communiceren en kunnen er direct besluiten genomen worden.

W&B Consultants levert subsidiemanagement op maat. Zij verzorgen alle contacten met de subsidieverstrekker, leveren tussen- en eindrapportages, houden u op de hoogte van wijzigingen in de subsidiemarkt, voeren de projectadministratie en nemen u desgewenst nog meer werk uit handen, bijvoorbeeld door het leveren van een projectleider.

 

 

Benieuwd welke afspraken wij gemaakt hebben?

Profit4Mo heeft speciale afspraken met deze leverancier gemaakt waar al onze deelnemers van kunnen profiteren.

 

Bent u al lid van Profit4MO? Log dan hier in om de contactgegevens en de afspraken in te zien.

 

Werkt u voor een maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk,

en heeft u interesse deel te nemen?

 

Vul dan hier het aanmeldformulier in,

en wij nemen snel contact met u op.