Inkoopvoordeel voor maatschappelijke organisaties

Tapwacht

Tapwacht is gestart in 1983 na de overname van de Nationale Bierwacht door Gom. In die tijd heette ons bedrijf Gom Tapwacht en later Gom Horecadiensten. Tapwacht is onderdeel van de Facilicom Group, Facilicom Group is een echt familiebedrijf met een Nederlandse oorsprong. Zo kent Facilicom 28.000 medewerkers welke actief zijn bij Trigion, Incluzio, Breijer, Gom en Tapwacht.

Tapwacht is de kleinste zelfstandige divisie binnen de Groep. Hierdoor zijn wij flexibel en zitten kort op de bal. Met onze DNA zijn we uitgegroeid tot de grootste landelijke aanbieder voor onderhoud en installatie van bier, wijn-, frisdrank en koelinstallaties.

 

Al meer dan 38 jaar maakt Tapwacht zich hard voor goedlopende horeca dit doen wij met een kleine 100 collega’s. We staan voor kwaliteit, we willen de allerbeste zijn en daarmee uitblinken. Onze relaties weten ons dagelijks te vinden voor het reinigen en onderhouden van alle soorten tapinstallaties. Natuurlijk kunnen onze klanten ons ook dag en nacht bereiken voor technische storingen.

 

Benieuwd welke afspraken wij gemaakt hebben?

Profit4Mo heeft speciale afspraken met deze leverancier gemaakt waar al onze deelnemers van kunnen profiteren.

 

Bent u al lid van Profit4MO? Log dan hier in om de contactgegevens en de afspraken in te zien.

 

Werkt u voor een maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk,

en heeft u interesse deel te nemen?

 

Vul dan hier het aanmeldformulier in,

en wij nemen snel contact met u op.