Inkoopvoordeel voor maatschappelijke organisaties

Rombouts Koffie

Rombouts Koffie, 125 jaar innovatie in koffie!

 

Rombouts wordt al meer dan 125 jaar gedreven door het koffiebranden. En wat destijds begon, is intussen een bedrijf geworden met € 160 miljoen omzet en met 600 medewerkers die even gemotiveerd en vol passie over koffie zijn als onze oprichter. We gaan zelf onze koffie selecteren in Midden- en Zuid Amerika, Azië en Afrika. We branden ook op artisanale wijze en nemen eveneens deel aan de duurzame ontwikkeling in de koffiehandel.

Rombouts biedt een volledig assortiment koffieconcepten aan voor horeca, bedrijven, overheden, scholen en andere instellingen. Onze verschillende koffie oplossingen zijn aangepast aan uw specifieke behoefte . Hierin bieden wij een zeer ruim assortiment van zowel koffies als apparatuur.

 

 Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen:

 Naast onze kwaliteit en service, leggen wij ook de FOCUS op FAIRTRADE EN DUURZAAMHEID.

Rombouts bevestigt jaar na jaar zijn engagement voor de Eerlijke Handel door zich in te zetten voor betere leefomstandigheden voor de kleinere planters.

Dit uit zich in de ontwikkeling van een reeks producten met het Max Havelaar label, sensibiliseringsacties en bezoeken aan de productielanden.

 

Machines via ROMBOUTS:

In overleg met onze afnemers kunnen we de juiste machine voor elk gebruik, bepalen.

Of het nu gaat om Vol-, of Halfautomatische bonen machines, gemalen Koffie of POD's, we hebben altijd de juiste invulling.

Graag adviseren wij u in de juiste koffiebereiding, om een optimale smaak van onze koffie te genereren.

Uiteraard geserveerd in ons herkenbare ROMBOUTS porselein.

 

 

Belevering van uw zaak door ROMBOUTS

 

Werkwijze Rombouts:

In de belevering van onze producten gaan we heel ver! We kunnen onze Rombouts producten zowel rechtstreeks als in samenwerking  met een partner leveren. Via een partner kan de logistiek in een flow lopen wat betreft al jullie dranken, breder dan koffie, wat gemak en efficiency voor jullie op kan leveren. Daarnaast begeleid onze accountmanager jullie graag bij al jullie vragen op het gebied van kwaliteit, afstelling en training.

 

Daarnaast beschikken we over een goed opgeleid serviceteam waarop U als klant steeds kan rekenen. Via ons Callcenter kan de technische dienst onmiddellijk reageren bij een probleem, en dat dan ook deskundig aanpakken. Verder staat deze dienst in voor het onderhoud van uw koffiemachine zodat de kwaliteit van de koffie in het kopje gegarandeerd wordt. 

 

Op die manier kunnen we bij Rombouts uw continuïteit verzekeren.

Benieuwd welke afspraken wij gemaakt hebben?

Profit4Mo heeft speciale afspraken met deze leverancier gemaakt waar al onze deelnemers van kunnen profiteren.

 

Bent u al lid van Profit4MO? Log dan hier in om de contactgegevens en de afspraken in te zien.

 

Werkt u voor een maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk,

en heeft u interesse deel te nemen?

 

Vul dan hier het aanmeldformulier in,

en wij nemen snel contact met u op.