Inkoopvoordeel voor maatschappelijke organisaties

Horesca Smulders

In de concurrerende markt van groothandels in de horeca valt Horesca, naast de interessante prijzen, op door de service die zij bieden. Met een bijzonder bestelsysteem leveren zij wanneer anderen zeggen dit niet te kunnen doen en zonder extra kosten. Wat Profit4MO betreft een aanrader.

 

Dé Webshop voor horeca

Ontdek het gemak van bestellen bij Horesca Smulders. Tot 22:00 bestellen, altijd de voorraad checken, zesdaagse gratis bezorgservice, bestellen zonder minimum orderbedrag en persoonlijke aandacht.

 

‘Samen werken aan beleving’

Als zelfstandige bezorggroothandel in horeca en grootverbruik werken wij al sinds 1966 samen met onze klanten aan een optimale horecabeleving. Wij denken niet alleen graag mee met onze klanten, maar bieden ook inspiratie en creëren nieuwe mogelijkheden voor ze. Zo zijn we al bijna 50 jaar een sterk familiebedrijf, met relaties om trots op te zijn.

 

Lekkerder

Kwaliteit heeft een bindende factor. Daarom zijn wij altijd op zoek naar de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs voor al onze producten. Hierbij besteden wij bijzonder veel aandacht aan verse producten. Want vers moet ook écht vers zijn. Binnen ons complete aanbod op het gebied van eten en drinken dragen wij streekproducten een bijzonder warm hart toe. Want het beste uit eigen streek smaakt altijd lekkerder.

 

Verrassender

Enthousiaste gasten zijn goud waard. Verrassende producten en service zijn daarbij sleutelingrediënten. Wij zien het als onze taak om je te ondersteunen met nieuwe artikelen, goede ideeën en extra mogelijkheden, zodat u uw klanten steeds weer kunt verrassen.

 

Leuker

Een bezoek aan de horeca moet vooral ook leuk zijn. Daarom durven wij als bezorggroothandel buiten de gebaande paden te treden. Zo zijn wij niet alleen op zoek naar de lekkerste producten van morgen, maar kijken wij ook naar de totale beleving voor je gasten, want ook met een unieke ambiance kun je gasten binden.’

 

Uitgebreid assortiment

Horesca Smulders bedient hotels, restaurants, lunchrooms, cafetaria’s, cateraars, bedrijven en verenigingen. Verschillende organisaties met verschillende wensen, die allemaal bouwen op de kwaliteit van onze producten. Van vers tot dranken, van streekproducten tot table top-artikelen en van A-merken tot ons eigen huismerk; wij bieden een totaalpakket voor elk bedrijf.

 

Zelf getest

Bij Horesca Smulders vinden wij het belangrijk om te weten hoe onze producten ervaren worden. Daarom laten wij onze producten regelmatig testen door ons testpanel. Snacks, verse producten of dranken; alles wordt beoordeeld door het testpanel. Met de resultaten doen wij ons voordeel en natuurlijk kun je daarvan meeprofiteren. Welke producten worden als beste getest, welke producten hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding? Kennis die wij graag met je delen.

 

Uitstekende service

Naast een uitgebreid assortiment biedt Horesca Smulders uitstekende service. Het ontzorgen van onze klanten zien we hierbij als belangrijkste missie. Onze chauffeurs, medewerkers van het klantenserviceteam en accountmanagers nemen je graag zo veel mogelijk werk uit handen, zodat jij je kunt concentreren op uw gasten.

 

En grote flexibiliteit

Bezorgen gebeurt met ons eigen wagenpark, dat bestaat uit negen vrachtwagens en twee bestelbussen. In principe bezorgen we op vaste dagen, maar zo nodig wijken we daar gewoon van af. En bestellingen ontvangen we het liefst voor 17.00 uur, maar als je er ’s avonds achterkomt dat je nog iets bent vergeten, is dat ook geen enkel probleem. Want flexibiliteit staat voorop bij Horesca Smulders.

 

Benieuwd welke afspraken wij gemaakt hebben?

Profit4Mo heeft speciale afspraken met deze leverancier gemaakt waar al onze deelnemers van kunnen profiteren.

 

Werkt u voor een maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk,

en heeft u interesse deel te nemen?

 

Vul dan hier het aanmeldformulier in,

en wij nemen snel contact met u op.